Reading en Healing

Chakra- en Aurareading:

In ons lichaam bevinden zich zeven wielen genaamd chakra's. Deze chakra's zijn verbonden aan een bepaalde levensfase met daaraan gekoppeld levenskwaliteiten.

Wanneer ons leven uit balans raakt door bijv. traumatische ervaringen, raken de chakra's uit balans. Dit kunnen wij letterlijk in ons lichaam voelen. Bijvoorbeeld een knoop in je maag, of hoofdpijn of rugpijn enz.

 

Chakra reading en healing:

Tijdens mijn behandeling ga ik via "reading" op zoek naar het probleemchakra. Dit probleem diepen we samen uit waardoor inzicht ontstaat. Vaak vallen tijdens deze reading "eurokwartjes" op zijn plaats. Levensgebeurtenissen die dit veroorzaakt hebben, worden in deze sessie verwerkt.

Daarna herstel ik via "healing" met mijn handen en ogen, het desbetreffende chakra of meerdere chaka's. Ieder chakra heeft een bepaalde trilling en een bepaalde kleur. Beiden geven informatie over de betreffende persoon. Door kleur aan te vullen via visualisatie en de trilling via healing opnieuw te herstellen, herstelt een chakra zich waardoor de persoon zich weer vitaal gaat voelen.

 

Aura reading en healing:

De Aura is het magnetische veld om en beginnende in ons lichaam. Het zorgt voor de toevoer van informatie in en uit ons lichaam. Ook zorgt de kwaliteit van de Aura ervoor hoe het met je levensenergie gesteld is.

Van geboorte uit zie ik Aura's om de mens en andere dingen heen. Hierdoor kan ik direct waarnemen wat er mis is.

Dus ga ik eerst de Aura "readen" . De Aura heeft zeven verschillende lagen die ook weer gekoppeld zijn aan bijv. denken, voelen, emoties, spiritualiteit.

Door stress bijv. kunnen gaten ontstaan in onze aura. Deze gaten kunnen we mede door healing herstellen.

 

 

Entiteiten en Zwarte Magie:

Wanneer onze Aura verzwakt door bijv. stress of ernstige trauma's in ons leven, kan het zo zijn dat een dolende entiteit zich vastzuigt aan de Aura.  Zo'n entiteit haalt heel veel levensenergie bij ons weg waardoor de persoon extreem vermoeid is geworden. Via een speciale techniek kan ik deze entiteiten ook weghalen.

 

Zwarte magie wil zeggen dat een ander mens de persoon iets misgunt of omlaag wilt halen door bijv. negatieve gedachtenkrachten naar deze persoon te sturen. Gevoelige mensen kunnen hier vreselijk last van hebben. Ook hiervoor bestaan er bepaalde technieken. Ik werk hierbij volgens een methode die niet rancuneus naar de dader werkt, maar wel healend en vooral verlossend is voor het slachtoffer.

 

Tijdens deze sessies maak ik ook gebruik van klankschalen en mineraalstenen als ondersteuning.

 

Online Consult:

Een chakra- aurareading/healing duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Kosten:

 

Online sessie 90 minuten: 65 euro

 

Neem voor een privé sessie, of als je vragen hebt, HIER contact met ons op!!