Vlinder op weg door het Leven

Er was eens een klein meisje dat besloot om terug te keren naar de aarde. Om daar meer lessen op te doen in ervaring van wat het leven ons wil leren. 

Zij werd geboren als laatste van een twee-eiige tweeling. Zij was de benjamin van de familie. Haar tweelingbroer was het tegenovergestelde van wie zij was. In het gezin waarin zij geboren was, waren nog vier andere kinderen. Drie jongens en een meisje. 

Het meisje dat altijd gelukkig was met zichzelf, leefde al vroeg in haar eigen wereldje in een sterke verbinding met de natuur en haar intuïtieve ingevingen. Dit was ontstaan doordat er zoveel strijd en verdriet in het gezin heerste. Vader was een dominante zakenman die het gezin overheerste. Terwijl moeder juist een hele zachtmoedige vrouw was die altijd voor iedereen klaar stond en voor het gezin zorgde. Er werd onderscheid gemaakt tussen de jongens in het gezin en de meisjes. Meisjes waren in de ogen van vader niets waard want die zouden toch niet presteren. Dit werd het meisje al vroeg leerde over de valse overtuigingen van haar vader en moeder. Ze voelde zich machteloos t.o.v. het verdriet en het niet gezien worden van haar moeder. En nam de overtuigingen aan die haar moeder uitstraalde over dat een vrouw niets waard was ook over zichzelf. Niet beter wetende.


De kinderen in het gezin waren verdeeld onder elkaar omdat ze allen aandacht, erkenning en liefde wilden krijgen. Zo werd er zelfs gevochten om aandacht. Het meisje dat zacht van aard was, deed haar uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Ze deelde vanuit haar puurheid haar liefde en vrijgevigheid met haar broers en zus. 

Zo leerde zij al vroeg dat het enige dat haar niet veroordeelde de omringende natuur was, met al haar schoonheden, rust en stilte en de warmte van de Zon. 

Op haar 21e trouwde ze met een man die net als haar vader autoritair en bazig was. Ze dacht dat dit normaal was en accepteerde allerlei zowel fysieke als mentale mishandelingen. Al gauw genoeg werd ze moeder van een prachtzoon en dacht ze dat dit de rest van haar leven was. Vlak na de geboorte van haar zoon, stierf haar moeder. Dit was een zeer aangrijpende gebeurtenis in het leven van de jonge vrouw, die haar bewustzijn voorgoed zou veranderen. Tijdens het rouwproces om haar moeder, ontdekte het meisje dat er een stemmetje in haar buik was die vol ongenoegen en boosheid zat over hoe haar moeder tijdens haar leven behandeld was geworden door de mannen in haar leven. Ze zag in dat zij net zo behandeld werd en besloot toen dat zij zo niet wilde leven . Uiteindelijk ging ze scheiden van haar man om zo een beter leven tegemoet te gaan.


Een paar jaar later ontmoette ze een nieuwe man. Deze man was veel zachtaardiger van aard en zo leefde ze gelukkiger voort. Ook in dit huwelijk werd een zoon geboren. Al tijdens de zwangerschap werd ze depressief. Deze depressie zette zich voort na de bevalling. Het was een afschuwelijke langdurige depressie die haar levenskracht deed afnemen. Uiteindelijk was deze depressie de aanleiding om op zoek te gaan naar genezing. De genezing van het emotioneel verwaarloosde meisje. Dit en ook het gemis van haar moeder bracht haar naar paranormale genezers en uiteindelijk naar spirituele opleidingen. Dáár begon opnieuw haar groei door zelfbewustwording. 

Ze volgde de pijlen van haar intuïtie die haar bij een chakra-evolutieopleiding bracht in België. Daar leerde dat haar geschiedenis een doel had. Dat het een leerschool van het leven was. Al die signalen en gebeurtenissen hadden een betekenis. Vanuit een hogere visie leerde ze kijken naar haar leven en te begrijpen het waarom erachter. Uiteindelijk had ze geen geld meer om nog langer deze opleiding te kunnen volgen en moest ze ermee stoppen.


Ze was zo moe van alles dat haar lichaam burnout raakte. Ze kon niets meer. Haar lichaam deed haar dwingen om rust te nemen. Na een paar maanden leerde ze een yogadocente kennen. Deze was zo groothartig dat ze het meisje gratis yogalessen aanbod. Ze nam het aanbod aan en ging een aantal keren per week trouw naar de Poweryogales. Haar lichaam knapte zienderogen op en een paar maanden later stond ze weer op haar benen. Dit was de aanleiding om zelf een yogaopleiding te gaan volgen. De jonge vrouw luisterde echter niet naar haar intuïtie en nam een paar keer het verkeerde besluit. Ze koos de voor haar verkeerde opleidingen. In deze opleidingen werd ze weer vreselijk afgekraakt vanwege haar overtollige gewicht. Ze had een opleiding uitgekozen waarbij de nadruk lag op prestatie. Iets waar ze niet aan kon voldoen.


Na een tijdje besloot ze een kijkje te gaan nemen bij de Yogaopleiding de Blikopener. Deze opleiding had volgens haar intuïtie de voorkeur gehad. Maar ze had zich laten leiden door verkeerde motieven zoals geld. Toen ze eenmaal begon aan deze opleiding groeide ze weer in de goede richting. Ook volgde ze daar een meditatieopleiding die haar heel diep in haar buik bracht. Bij een gevoel dat ze nog nooit eerder in dit leven gekend had. Totale verbinding met alles wat leeft en met zichzelf! 


Haar liefde voor de natuur groeide hierdoor meer. Maar zoals aan alles een positieve voorkant zit, zit er ook een negatieve achterkant aan. Ze besefte dat het huwelijk waarin ze zat niet meer voldeed. Zij was gegroeid en haar huidige man wilde niet meegroeien. In het niet kunnen accepteren en loslaten van dit huwelijk ontstond er een enorme innerlijke strijd. Ze verloor zichzelf weer helemaal en raakte in strijd zowel met zichzelf als haar omgeving. Hierdoor kwam ze weer in een depressie terecht. Ze werd ontslagen op haar werk en kwam thuis te zitten. In de tussentijd begon zich haar intuïtie en helderziendheid meer te ontwikkelen. Ze begon aura's en kleuren te zien rondom mensen, dieren en ook bij zichzelf. Hierdoor nam ze ook een dikke zwarte stroperige massa voor haar linkeroog waar die haar belette om goed te zien.


Ze besloot weer om op zoek te gaan naar genezing en zo kwam ze bij een school voor intuïtieve ontwikkeling terecht in Zeddam. Tijdens deze opleiding kwam ze erachter wat haar innerlijke strijd was. Haar dromen vertelde het haar en waarschuwde haar dat ze moest handelen. Handelen om tot een écht leven te komen. Anders zou ze weer geestelijk doodgaan. En dat wilde de vrouw niet. Dus resulteerde dit weer in een verdrietige echtscheiding.


De inmiddels volwassen vrouw heeft door alle levenservaringen en gebeurtenissen geleerd dat ze trouw moet blijven aan zichzelf. 

Dat het belangrijk is om je over te geven aan de constante verandering en beweging van het leven. De oude les die haar moeder haar gespiegeld had over niets waard zijn, afhankelijk zijn van een man en geen stem hebben, heeft ze doorbroken. Ze wil gehoord en gezien worden. Deze les begint vooral bij het horen en zien van haarzelf. Terug naar haar ware natuur! Om wie zij écht is om vandaaruit een echte oprechte verbinding aan te gaan met de natuur en ware broeders en zusters op deze planeet.


In haar huidige opleiding over Natuurgeneeskunde, leert ze dat Zij een Vuur-Watertype is. En dat zowel het mannelijke als het vrouwelijke in haar verenigd willen worden. Dit inzicht heeft haar gebracht tot een ontwikkeling van een zelfstandige onafhankelijke maar gevoelige vrouw die haar eigen leven in handen neemt. Trouw blijvende aan haar ware Zijn  met een eindeloos vertrouwen en ondersteuning van lichtwerkers uit het Universum, geeft ze haar verworven inzichten door in al haar lessen en therapieën.